Den 47-årige TV-presentatören Lera Kudryavtseva är gravid igen

Nyhetsflöden från ryska nyhetsbyråer glädde Lera Kudryavtsevs fans med goda nyheter - TV-presentatör i hennes 47 år är gravid igen, även om endast 7 månader har gått sedan dottern Masha föddes. Nyheten rapporterades till journalister av en källa från människor nära Lera, han noterade också att tv-showen "Secret to a Million" visar att hon ska behålla sin "intressanta position" hemlighet till sist, som hon gjorde med sin tidigare graviditet.

Tidigare angav Kudryavtseva att Mashas födelse hade förändrats mycket i hennes sinne, hon hade blivit en omtänksam och rastlös mamma som ständigt bryr sig om barnets välfärd. Dessutom föreslog presentatören att hon skulle vilja ha en annan bebis.

Fläktarna noterade att Lera verkligen hade förändrats utåt, hon började välja kläder av mer lös snitt än vanligt, även om hennes mage ännu inte var synlig.

Dotter Maria Kudryavtseva föddes i augusti 2018. Då trodde många ryssar att födseln vid 47 år är onaturlig, att hon tillgripit tjänster av en surrogatmamma. Kudryavtseva svarade dessa förmodningar kraftigt och avgörande - hon födde sig själv, det var svårt och hon var inte skyldig att motivera sig till någon annan.

Det framtida barnet för Lera kommer att vara det tredje. Hon har en äldre son, 29, Jean, som redan är en far. Den unga mannen leder ett icke-offentligt och hemligt sätt att leva, det är inte mycket känt om honom - han tog examen från ekonomihögskolan vid Plekhanovuniversitetet och nyligen fick hans mamma jobb på NTV-tv-kanalen (som inte rapporteras). Jean föddes i Kudryavtseva-äktenskapet med musiken i gruppen "Tender May" Sergey Lenyuk.

Jean
Sergey Lenyuk

Dagens make Kudryavtsevoy hockeyspelare Igor Makarov 16 år yngre än hans fru. För honom blev den födda Masha den förstfödda. Att tänka sig en tjej, enligt Lera själv, försökte paret i fem år.

Kudryavtseva sa själv inte så länge sedan att hon bara "kom in i moderskapets smak", eftersom födseln vid 19 år och födelse vid 46 år är olika saker, och attityden hos det nyfödda är helt annorlunda. Barn som uppträder i fast ålder ge livet en speciell betydelse och fyll den med hopp och glädje.

graviditet

utveckling

hälsa