Den tidigare mannen till Julia Nachalova bestämde sig för att ge sin gemensamma dotter till sin hustrus föräldrar

Efter den 38-årige sångaren Yulia Nachalovas död rapporterades att hennes 12-årige dotter Verochka skulle föras upp av sin far, fotbollsspelare Yevgeny Aldonin. Detta rapporterades dagen efter att hennes far dödades av Yulia. Men i sista stund Vas far bestämde sig för att ge tjejen till Julias föräldrar, det vill säga hennes mormor och farfar, för uppfostran.

För hans del lovade han all hjälp och stöd för sin före detta hustrus dotter och föräldrar.

Vad som orsakade detta beslut Eugene, är inte känt. Om anledningarna är han tyst. Men journalister har föreslagit att fallet i den nya Aldonin-familjen är att han har en ung fru Olga och en tvåårig son.

Julia Nachalova dog på lördagen den 16 mars efter flera dagar av misslyckade försök från läkare att rädda sitt liv.

Nachalova skilde Aldonin omkring åtta år sedan, deras äktenskap varade i fem år. Men efter skilsmässan upprätthöll troens föräldrar goda relationer och fattade gemensamma beslut om alla frågor som rör barnet.

Aldonin är den enda nära släkting efter Mamma till Vera. Det var därför som Nachalovayas fans inte godkände sitt beslut att skicka flickan till uppfostran till morföräldrarna. Detta orsakade förvirring och ilska.

I Yulias personliga liv var det ingen tur: det första äktenskapet med musiker Dmitry Lansky slutade snabbt i skilsmässa, då var det ett förhållande med en fotbollsspelare Aldonin och sedan med hockeyspelaren Alexander Frolov. Efter fem år bröt förhållandet mellan Alexander och Julia upp, och länge delade fastigheter. Det var dessa smärtsamma och smärtsamma "showdowns" som enligt Nachalovas vänner undergrävde sin hälsa väsentligt.

med Dmitry Lansky
med Alexander Frolov

Julia dog av hjärtsvikt och blodförgiftning. Tidigare genomgick hon en misslyckad plastikkirurgi, började implantatavstötningen, blodinfektion, och njurarna misslyckades. Nachalova hade obotliga autoimmuna sjukdomar - systemisk lupus erythematosus och gikt. Förra gången blev Julia inlagd med benen i benet, som utvecklades mot bakgrund av typ 2-diabetes.

Farväl till Yulia Nachalova hölls den 21 mars på Troekurovsky-kyrkogården.

graviditet

utveckling

hälsa