Jessica Simpson har ett tredje barn

38-årig amerikansk sångare, skådespelerska och tv-värd Jessica Simpson blev en mamma till många barn - kom fram till sitt tredje barn, tjej. Den tredje graviditeten av skådespelerskan var mycket svår - med preeklampsi, ödem, högt blodtryck och en mängd andra komplikationer, så Simpson låg flera gånger i kliniken och skrämde hennes fans. Men det var inte för ingenting - dottern föddes, enligt läkarna, helt frisk.

Jessica ansågs tidigare vara en otalad könssymbol, hon var känd för sitt docksliknande utseende, vacker figur och var en omöjlig och ouppnåelig dröm om miljoner män från hela världen. Hennes fotografier prydde omslaget på världens bästa manstidningar.

Men någon gång skådespelerskan slutade titta på mig själv. Figuren har "spridits", under de senaste åren har Simpson lidit av övervikt och har kämpat med det misslyckat. Hon erkände upprepade gånger för journalister att hon inte kunde vägra skräpmat, snabbmat, särskilt under graviditeter. Under sin tredje graviditet fick Jessica till exempel mer än 40 kilo, vilket är flera gånger högre än medicinska normer.

En nyfödd tjej föddes med stor vikt - 4,5 kilo.

Jessica själv berättade miljontals abonnenter på sociala nätverk om en betydande händelse för sin familj, som följde meddelandet med en bild av barnet från kliniken. Flickan heter Birdie Mae Johnson.

Jessicas barnfader är före detta NFL-spelare Eric Johnson. Tidigare var skådespelerskan i en bror med en musiker Nick Lachey, men det fungerade inte för att bli ett barn i det äktenskapet, vilket kan ha påverkat parets beslut att lämna.

Med Eric Jessica spelade bröllopet 2002.

graviditet

utveckling

hälsa