"Fabricist" Sasha Savelyeva gick för att föda i Israel

På ungefär en månad kommer solisten av Fabrika-gruppen, den 35-årige Sasha Savelyeva, att bli en mamma. För henne är detta barn den förstfödda. Efter att ha velat och motiverat bestämde Sasha att hon inte skulle föda i Ryssland och flög till Tel Aviv dagen innan.

I Israel har hon och hennes man, skådespelaren Cyril Safonov, vissa fastigheter, och därför kommer det inga problem med boende. Sasha betonade att israeliska gynekologer och obstetrikare är kända över hela världen, och hon litar på dem mer än läkare från andra länder, inklusive Ryssland.

Många stjärnor som specifikt flyger till Israel för födseln är överens med Sasha, som Victoria Makarskaya gjorde i sin tid, gjorde Svetlana Ivanova samma beslut.

Sasha Savelyeva är på lång sikt, bör födseln förmodligen ske om en månad, men hittills har framtida föräldrar inte gjort några officiella uttalanden om framtida efterfyllning i stjärnfamiljen.

Det faktum att medlemmen i gruppen "Factory" är gravid, blev känd i december förra året. Fans har gissat om den "intressanta positionen", efter att ha märkt hur flitigt Sasha plockar lösa kläder. Tiden har kommit när att dölja magen har misslyckats - graviditeten har blivit uppenbar för alla.

Sasha Savelyev är gift med skådespelaren Kirill Safonov i 9 år, bröllopet spelades 2010. Paret hade inte bråttom med barnet. Den 45-årige Kirill Safonov är redan en far, han har en dotter Nastya från sitt första äktenskap, hon är nu 24 år gammal. Kön hos det ofödda barnet, som delas med Sasha Savelieva, rapporteras inte. tydligen föräldrar vill inte ägna sig åt privatlivet någon av de utomstående.

graviditet

utveckling

hälsa