Från hjärtat: i Tyskland delade ett 9-årigt barn i hemlighet sina granners besparingar av sina föräldrar

Historien om ett otroligt generöst barn idag diskuteras på tyska mediernas sidor. I staden Bad Vilbel fördelade en nioårig pojke alla sina besparingar från sina föräldrar till sina grannar. Han kom till grannarna med ett paket, där det fanns cirka 2600 euro (cirka 200 tusen rubel i rysk valuta).

Barnet är helt gratis bjudde grannarna att ta lite pengar, hävdar att han har hittat ett paket nära huset. Vissa tog och gav till gengäld en liten belöning för barnet, vissa vägrade ett generöst erbjudande. Ingen av grannarna misstänkte det ens innehållet i paketet är allt som barnets föräldrar har ackumulerat de senaste åren.

Den första som lät larmet var en av grannarna, han misstänkte ett barn av stöld och vände sig till polisstationen.

Förmyndare av den ordning som barnet vägrade att säga var han tog pengarna. Polisen vände sig till sina föräldrar, och mamma och pappa blev chockade över sådana nyheter när de såg att alla besparingar var borta från hemmet.

Polisen straffade inte barnet, de anklagade bara till alla begåvade lilla pojken grannar med en begäran om att gå in i föräldrarnas ståndpunkt och returnera pengarna. Föräldrar gjorde också samma förfrågan. Deutsche Welle-upplagan indikerar det Ingen från grannarna har återvänt pengarna ännu.

Den mest oförståeliga i den här historien förblir vilka motiv barnet hade för sådan oklok generositet. Pojken själv är tyst, hans föräldrar lovade att minska honom till en psykolog för att försöka, tillsammans med en specialist, att ta reda på varför han gjorde det här.

graviditet

utveckling

hälsa