Barndomen har vunnit: barnet har lyckats slå några dussin biljardmästare

Finalen i biljardmästerskapet i Novosibirsk slutade ganska oväntat. 32 starkaste vuxna idrottsmän och ett barn, 12-åriga skolbarn Evgeny Tkachev nådde finalen. Alla blev förvånade över denna utgång, men ingen kunde ens föreställa sig att pojken försiktigt slå varje mästare och bli mästare. Och det är precis vad Zhenya gjorde.

Barnet har spelat biljard sedan 10 års ålder, och på bara två år har det uppnåtts otroligt behärskande, säger experter.

Pojken blev intresserad av biljard med inlämningen av sin farfar och nu är farfar hans huvudfläkt och supportgrupp, går han med honom till alla tävlingar som pojken lyckas hävda på grund av sin ålder.

Innan en trygg och fenomenal seger över ett vuxenteam mästare lyckades en 12-årig pojke få titeln till den bästa biljardspelaren i Sibirien bland unga män. Nu enligt reglerna bör det delegeras till det ryska mästerskapet från Novosibirsk, men arrangörerna är inte säkra på att arrangörerna av den ryska turneringen kommer att godkänna detta, för i det, enligt reglerna, endast vuxna kan delta.

Men Zhenya bestämde sig för att inte ge upp och vara säker på att nå sin ålder på All-Russian, och sedan på världsnivå.