Mildronate barn

Innehållet

"Mildronat" anses vara ett läkemedel som positivt påverkar metabolism och prestanda. Det här verktyget har ofta förskrivits till idrottare för att öka uthållighet och stärka kroppen, men det har nyligen tillsatts till doplistan. Nu är "Mildronat" efterfrågan främst i kardiologi, och den används också för brott mot blodtillförseln till hjärnan. Inte alla vet om detta läkemedel är tillåtet för barn, vilket om nödvändigt kan ersättas.

Släpp form och sammansättning

Mildronat presenteras i ett apotek i två former:

 • Kapslar. De har en vit färg och ett tätt gelatinskal. Sådana kapslar är tillgängliga i två olika doser och säljs för 20, 40 eller 60 stycken per förpackning.
 • Ampuller med en lösning för intravenös administrering. Det är färglöst och transparent, hällt i varje flaska med 5 ml. Detta läkemedel administreras även parabulbarno. En ruta innehåller 10 ampuller.

Varje form av Mildronat som en aktiv ingrediens innehåller ett ämne som kallas meldonium. Den presenteras i form av ett dihydrat i 1 ml injektionsmedicin med en dos av 100 mg (i en ampull innehåller 500 mg) och i en kapsel kan det vara både 250 och 500 mg. Dessutom är endast sterilt vatten närvarande i ampullerna, och kapslarna innefattar Ca-stearat, kiseldioxid, gelatin, titandioxid och potatisstärkelse.

Princip för verksamheten

Meldonium ger många positiva effekter. Denna anslutning:

 • Ökar hjärtcellens livskraft och skyddar dem mot biverkningar.
 • Minskar efterfrågan på syrecell och minskar den negativa effekten av brist på syre på vävnaden.
 • Skyddar och upprätthåller fartygets integritetoch bidrar också till deras expansion.
 • Det har en tonisk effekt på kroppen.
 • Stöder mobil immunitethjälpa kroppen att motstå virusattacker.
 • Hjälper till att eliminera ischemi i näthinnan, myokard eller hjärna, vilket förbättrar blodflödet till dessa organ.
 • Stimulerar eliminering av giftiga föreningar från cellergenom att skydda dem från skador.
 • Hjälper till att överföra fysisk aktivitet och snabbt återställa sina egna reserver.
 • Hjälper eliminera symtom psykisk ökning.

vittnesbörd

Mildronat appliceras:

 • Med hjärtsviktmyokardisk dystrofi, hjärtsjukdomar, hjärtinfarkt, angina och andra problem med hjärt-kärlsystemet.
 • Med kronisk bronkit eller bronkial astma.
 • Vid cirkulationssjukdomar i näthinnan eller i hjärnan.
 • När överarbetat, stark fysisk ansträngning, minskad prestation såväl som efter kirurgisk behandling.

Är barn förskrivna?

Som noteras i anteckningen till ampullerna och kapslarna Mildronate används dessa läkemedel inte vid behandling av patienter yngre än 18 år. Huvudskälet är bristen på information om effekten av Meldonium på barnens kropp. Om en läkare föreskriver detta läkemedel som tonåring tar han ansvar för sig själv, väljer dosen och användningsregimen individuellt.

Barn under 12 år "Mildronat" är kontraindicerat.

Kontra

"Mildronat" kan inte tas:

 • Vid intolerans mot meldonium eller någon av hjälpämnena i kapslarna.
 • Med ökat intrakraniellt tryck.

Om patienten har en njur- eller leverns patologi bör behandlingen utföras under överinseende av en läkare.

Biverkningar

Bedömning av recensionerna - "Mildronat" väcker extremt sällan några negativa reaktioner. Men hos vissa patienter kan användningen leda till psykomotorisk agitation, svår svaghet, takykardi, allergisk reaktion, dyspepsi och andra symtom. Om de uppstår ska du omedelbart kontakta en läkare.

Instruktioner för användning

Lämplig form av läkemedlet, enkeldosen och varaktigheten av Mildronate-terapi bestäms individuellt. Vid fysisk överbelastning injiceras injiceringslösningen i en ven en gång om dagen - 1 ampull (i 10-14 dagar). För ungdomar beräknas dosen av läkemedlet av deras vikt och multiplicerar deras kroppsvikt i kilogram med 12,5-25 mg meldonium.

Mer detaljerade instruktioner om användningen av "Mildronat" du kan lära dig i nästa video.

Försäljningsvillkor och lagring

Att köpa "Mildronata" i ampuller eller kapslar behöver recept från en läkare. Medelpriset på 40 kapslar är 300 rubel och 10 ampuller - ca 400 rubel. Hållbarheten för båda formerna är 4 år. Förvara medicinen hemma borde ha temperaturer upp till +25 grader.

analoger

Alla andra läkemedel från gruppen av metabolik med samma aktiva substans kan vara ett substitut - till exempel Vazomag, Angiocardil, Meldonium Organika, Cardionate eller Idrinol. De är alla tillgängliga i injicerbar form eller i kapslar. Läkemedel är tillåtna från 18 års ålder.

Om en yngre patient behöver behandling, kommer en kardiolog, barnläkare eller annan specialist att rekommendera "Elkar», «apilak», «Pantogamum"," Korilip ","glycin»Och andra läkemedel. De har en annan sammansättning och specifika indikationer, så du borde inte välja en analog utan en läkare.

Information som tillhandahålls för referensändamål. Självmedicinera inte. Vid de första symptomen av sjukdomen, kontakta en läkare.

graviditet

utveckling

hälsa